VILKA VI ÄR

Vi är QGMI Sweden, och ingår i QGMI Group, som är specialister på utveckling, strukturering och genomförande av anläggnings- och byggprojekt.

Vi finns i Stockholm och vår kärnverksamhet består av att bygga långsiktiga relationer med svenska och europeiska leverantörer, entreprenörer och tillverkare för att stödja konstruktion och uppbyggnad av våra infrastrukturprojekt.

Som en svenskbaserad verksamhet arbetar vi nära de stora leverantörerna för att vi ska känna till de bästa lösningarna för respektive projekts karaktär och därmed kunna öka vår övergripande produktivitet. Vi utnyttjar kvaliteten, tillförlitligheten och kunskapen hos små, medelstora och stora svenska företag och ger dem ett sätt att exportera och öka sin kundbas på nya marknader.

För närvarande inkluderar våra infrastrukturprojekt vägar, planskilda korsningar och broar. Tack vare QGMI-gruppens erfarenhet kan vi också utveckla ett bredare utbud av infrastrukturlösningar.

Vår utveckling av infrastrukturprojekt är alltid hållbar och följer lokala regler samt internationellt bästa praxis för att säkerställa att de på bästa sätt hanterar och mildrar tekniska risker samt konsekvenser inom hälsa, säkerhet, miljö och samhälle.

Vi stöder dessutom våra kunder genom att ta fram kostnadseffektiva finansieringslösningar för de projekt som vi är involverade i.

QGMI:s STYRKOR

Gedigen erfarenhet av byggprojekt, som alltid levereras i enlighet med kvalitetsstandarder och i tid.
.

Stort kommersiellt nätverk, djupgående kunskaper om strategiska marknader och relationer med de viktigaste arbetsgivarna i branschen.

Erfarenhet av att samarbeta med internationella finansinstitut som stöder projekten.

Globalt erfaren och mycket kunnig ledningsgrupp.

Goda meriter från framgångsrika projektimplementeringar.

Engagerade i hållbarhet och strikta efterlevnadsprocedurer.

Scroll to Top